Konferencija o održivom razvoju već 15 godina donosi pregled najvažnijih trendova, novosti u međunarodnoj i nacionalnoj regulativi i rješenjima za korporativnu održivost. Sudionici imaju priliku dobiti pregled najvažnijih istraživanja te stajališta renomiranih stručnjaka o ovoj danas izuzetno važnoj temi. U partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca, po 16. puta dodijelit će se nagrade za Hrvatski indeks održivosti (HRIO), inicijativa ocjenjivanja dobrovoljnih praksi održivosti hrvatskih poduzeća.

Rezerviraj svoje mjesto

Molim odaberite (moguće odabrati više opcija)

Podaci za izdavanje računa

Svrha plaćanja

Datum

Podijeli sa prijateljima

Organizator

organizator slika
hrio slika
hrio slika
hrio slika
Nagrada HRIO

Dodjela nagrade Hrvatskog indeksa održivosti

Društveno odgovorno poslovanje obuhvaća sve prakse koje kompanije primijenjuju s ciljem praćenja načela održivog razvoja.

Konferencije o održivom razvoju mjesto su na kojima se kompanijama dodjeljuju nagrade HRIO - Hrvatski indeks održivosti za primjenu održivog poslovanja. HRIO je metoda procjene održivog poslovanja kompanije u Hrvatskoj koja se temelji na sustavu rangiranja kako bi se omogućila objektivna procjena održivosti kompanija i usporedba s drugima. HRIO je razvijen u partnerstvu HR PSOR-a i HGK pod nazivom Indeks DOP-a, no sukladno novim trendovima i tehnologijama HR PSOR je ažurirao i modernizirao i aplikaciju i sam upitnik.

Povijest Konferencija o održivom razvoju

Prošle Konferencije

Postanite član HR PSOR-a

Ispunite polja

14. konferencija o održivom razvoju i 15. dodjela nagrade HRIO slika

HR PSOR

Jurišićeva 12

10000 Zagreb, Hrvatska

Pogledaj kartu

Postani potpisnik povelje o raznolikost

Ispunite polja

14. konferencija o održivom razvoju i 15. dodjela nagrade HRIO slika

HR PSOR

Jurišićeva 12

10000 Zagreb, Hrvatska

Pogledaj kartu