Vita projekt d.o.o. je novi član HR PSOR-a

Objavljeno 28.05.2024.

Izvor: Vita projekt d.o.o.

Vita projekt d.o.o.:  Stručnjaci za održive razvojne strategije i projekte

U vremenu kad postajemo svjesni važnosti očuvanja okoliša, tvrtke koje se ističu

Izvor: Vita projekt d.o.o.

 

Vita projekt d.o.o.:  Stručnjaci za održive razvojne strategije i projekte


U vremenu kad postajemo svjesni važnosti očuvanja okoliša, tvrtke koje se ističu svojim angažmanom u promicanju zelenih razvojnih strategija i projekata postaju ključni igrači u stvaranju održivije budućnosti. Tvrtka Vita projekt d.o.o. se među njima upravo ističe po svojem fokusu na održivost – kako u davanju usluga, tako i u vlastitom poslovanju.

Vita projekt d.o.o. ima jasnu misiju - postati vodeća konzultantska tvrtka u području zaštite okoliša, prilagodbe klimatskim promjenama i održivog poslovanja. Ovlaštena od strane Ministarstva zaštite okoliša Republike Hrvatske, tvrtka je specijalizirana za pružanje stručnih procjena u području zaštite okoliša i prirode.

Tvrtka zapošljava multidisciplinarni tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u područjima zaštite okoliša, očuvanja bioraznolikosti, razvoja zelene infrastrukture, implementacije rješenja temeljenih na prirodi, izračuna ugljičnog otiska i prilagodbi klimatskim promjenama. Njihova stručnost i predanost, kao i kontinuirano usavršavanje, omogućuju im da razvijaju vrhunske projekte i kontinuirano šire bazu zadovoljnih klijenata.

Vita projekt d.o.o. pomaže jedinicama lokalne samouprave u razvoju i implementaciji zelenih razvojnih strategija koje promiču održivost i zaštitu okoliša. Stručnom podrškom omogućuju tvrtkama, vladinim institucijama i organizacijama da identificiraju i provode mjere za smanjenje negativnog utjecaja na okoliš i poticanje ekološke održivosti. Svoju lepezu usluga tvrtka proširuje i dijelom izrade ESG strategija i izvještaja koji se odnose na okolišnu održivost.

Svojim angažmanom u zaštiti okoliša i promicanju održivog razvoja, Vita projekt d.o.o. nastavlja biti ključni partner u ostvarivanju ciljeva održivosti u Republici Hrvatskoj i šire. Predanost kvaliteti, stručnosti i društvenoj odgovornosti osigurava da će tvrtka i dalje ostvarivati pozitivan utjecaj na okoliš i društvo u budućnosti, što potvrđuje i pristupanje u članstvo Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj.

PROMO VIDEO


 

 

 

Aktivnosti

DOP.HR - Društveno Odgovorno Poslovanje u Hrvatskoj slika

DOP.HR

Konferencija o Održivom Razvoju slika

Konferencija o održivom razvoju

Konferencija o Održivom Razvoju slika

HRIO - Hrvatski index održivosti

Povelja o Raznolikosti slika

Povelja o raznolikosti

Nefinancijsko Izvještavanje slika

Izvještavanje o korporativnoj održivosti

Edukacija slika

Edukacije

GiO - Gospodarstvo i Održivost slika

GiO - Gospodarstvo i Održivost

GiO - Gospodarstvo i Održivost slika

Zakonodavstvo

Međunarodna Suradnja slika

Međunarodna suradnja

Postanite član HR PSOR-a

Ispunite polja

14. konferencija o održivom razvoju i 15. dodjela nagrade HRIO slika

HR PSOR

Jurišićeva 12

10000 Zagreb, Hrvatska

Pogledaj kartu

Postani potpisnik povelje o raznolikost

Ispunite polja

14. konferencija o održivom razvoju i 15. dodjela nagrade HRIO slika

HR PSOR

Jurišićeva 12

10000 Zagreb, Hrvatska

Pogledaj kartu